07/11/18 16:30
(http://pik.bg)

САМО В ПИК! Волен Сидеров отвръща на Касабов: Аз направих Валери Симеонов известен! Искам барелеф на входа на СКАТ

САМО В ПИК! Волен Сидеров отвръща на Касабов: Аз направих Валери Симеонов известен! Искам барелеф на входа на СКАТ

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отговори на коалиционния си партньор от НФСБ Валентин Касабов по повод на изявлението му пред ПИК TV по-рано днес, че наставникът на Сидеров е именно Валери Симеонов (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА).

Във връзка с това изявление Сидеров заяви ексклузивно пред ПИК: "В отговор на думите на Валентин Касабов, че Валери Симеонов е мой наставник и ме се създал в политиката, искам да припомня, че през 2003 г. телевизията на Симеонов СКАТ беше позната на много ограничен кръг хора и предаванията се правеха от врачки и гледачки, а черешката на тортата беше жълтенията на Албена Вулева.

При мен на два пъти идваха Йордан Хаджиев и Валери Симеонов да ме канят да правя предаване в СКАТ. По това време работех в "Монитор" и на втория път приех поканата им, тъй като вече не работех там. Започнах да правя предаването "Атака" през май 2003 г. по 10 минути всеки ден и 1 час в събота без ауто кю.

През 2005 г. социологическата агенция НЦИОМ отчете, че то е по-гледано от сутрешните блокове на БНТ и Би Ти Ви, единствено "Всяка неделя" на Кеворкян беше с по-висок рейтинг. Зрителите научиха за СКАТ през моето предаване "Атака", което измислих и правех съвсем сам. Преди това ме бяха поканили и в "Евроком", но аз вече бях приел поканата на СКАТ и макар в другата телевизия заплащането да бе по-добро, отказах, защото нямаше да бъде коректно.

Колкото до това кой на кого е ментор в политиката, ще припомня, че през 2007 г. дълго убеждавах Валери Симеонов да се кандидатира за кмет на Бругас, но той отказа. Тогава те се явиха с листа на партия "Атака" и спечелиха 13 места на общински съветници. ГЕРБ спечели 14, те управляваха заедно, а Валери Симеонов стана председател на общинския съвет.

Това са фактите и бих искал да ги припомня на г-н Касабов, за да бъдем коректни. Пазя си и един архивен кадър, на който г-н Касабов завършва предаването си "Паралакс" в СКАТ с думите "Гласувайте за "Атака", спасете България!"

"Атака" и аз като водещ направихме така, че СКАТ да стане по-гледана телевизия. Надявам се, че ще ми сложат един барелеф на входа, изработен от Вежди Рашидов или Георги Чапкънов."

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване