07/12/18 04:08
(http://regiona.bg/)

Астропрогноза: Лъвове труден ден, Везни планирайте си времето, Козирози не се налагайте!

Хороскоп за 12 юли 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Избягвайте да харчите пари през първата част на деня, защото трудно ще успеете да задържите дори и една стотинка. Следобеда ще се чувствате най-доволни ако се видите с колкото се може повече хора. Това ще ви донесе усещането, че сте на гребена на вълната.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Ще започнете деня малко нервни, защото ще ви се иска да разчитате всички боклуци, а това ще ви се стори непосилна задача. Както известно за вас непосилни неща няма и още следобед ще се убедите колко прекрасни и работливи сте.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Кой знае защо днес ще се замислите какво бихте могли да направите за жилището или за близките си. Ще имате нужда от сигурност и домашен уют, прекарайте деня със семейството си.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Днес особено успешно ще ви се отдава планирането, че дори и прогнозирането на разни неща. Не пропускайте да се включите в някоя групова дейност, имате нужда да се почувствате като част от едно цяло.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Малко труден се оказва този ден за вас. Сигурно ще чувствате на плещите си бремето на сериозни отговорности. Не си позволявайте да изпитвате чувство за вина, защото това може да ви смаже.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Ще ви се случват такива събития, които ще ви поставят на ръба между реалното и нереалното, може и да се чудите на кой свят точно се намирате. Не позволявайте състоянието ви да предизвика криза в отношенията ви.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Ако нямате време за почивка, вината ще си е ваша. Поели сте много отговорности и не бива да правите лошо впечатление като не изпълните дадените обещания.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днес можете спокойно да си блаженствате на сянка и да не се претоварвате с много храна и физически дейности. Имате ли да свършите нещо важно, гледайте да го сторите до обед.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Трудно ще ви е днес да се измъкнете от къщи. Причината да не реализирате грандиозните си планове от сутринта може да се дължи само на лошата ви организация. Бъдете по-дейни, днес е добре да се погрижите малко за здравето си като се поразходите повечко.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Използвайте първата част от деня, за да свършите домакинските си задължения, защото следобед няма да ви остане време. Бъдете по-толерантни и сговорчиви и не се опитвайте да се наложите на всяка цена.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)
Гледайте да свършите преди обед всички онези неща, които ви задържат в къщи, за да можете следобед, да си отдъхнете удовлетворени от добре свършената работа.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Един чудесен ден за вас, в който ще ви се иска да приключите с всичко започнатото. Сутринта е най-добре да си поспите и да действате след обед, ако е абсолютно наложително.

Материалът Астропрогноза: Лъвове труден ден, Везни планирайте си времето, Козирози не се налагайте! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване