07/12/18 08:51
(http://struma.com/)

Аферата с тютюна, палежите и опасните връзки с арестувания бос на незаконната търговия в Пиринско, Ев. Хавальов! 5-има полицаи на прицел! 2-ма криминалисти от Благоевград са служители на КАТ от днес!

Разследват кои са висшите ченгета разпънали чадър над Хавальов, чието име изплува като поръчител на палеж на трактора на брата на служителя във Вътрешна сигурност Атанас К.. Как пламна и кой стои зад пожара на колата на полицая Изет Мурадов? И още....

Арестуваният лидер на Организирана Престъпна Група /ОПГ/за незаконна търговия с тютюн, Евгени Хавальов от село Абланица, който вчера се яви като защитен свидетел по делото срещу прокурора К. Сулев, се оказа начело на групировка, работила "под чадър" години наред. Името му изплува зад палежи и престъпления за отмъщение на хора, замесени в схемата и неизпълнили обещанията си към организираната престъпна група и лично към Хавальов..

Вътрешна сигурност в ОД на МВР Благоевград,...

Продължава

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване