07/12/18 06:56
(http://regiona.bg/)

Млада благоевградчанка се дипломира с отличие по „Медии и журналистика“, сподели: „Сбъднах мечтата си“

Очарователната репортерка Анелия Царевска от Благоевград получи дипломата си за бакалавър от факултета по „Медии и журналистика“ на УНСС София

„Сбъднах мечтата си и вече съм дипломиран журналист. Имах щастието да натрупам опит в медия и осъзнах, че това е моята професия. Обичам да се срещам с различни хора и да изготвям различни публикации. Най ми харесва да изготвям интервюта с различни хора, от всеки има какво да научиш. С постоянство, воля и учение са постига всичко“, сподели Анелия.

Нели завършва с отличие престижната специалност след четири години следване. Бъдещата журналистка е възпитаник на ЕГ „Акад. Людмил Стоянов“ Благоевград.
Пред предизвикателството да учи в чужбина Анелия избира роден университет и не съжалява, споделя, че Образованието по „Медии и журналистика“ е на много високо ниво в УНСС София.
Младата дама бе част от екипа на ИА Региона. Пожелаваме и успешна реализация в сферата на журналистиката и медиите. Напред и само нагоре!

Материалът Млада благоевградчанка се дипломира с отличие по „Медии и журналистика“, сподели: „Сбъднах мечтата си“ е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване