07/17/18 04:00
(http://regiona.bg/)

Астропрогноза: Близнаци не смесвайте личното със служебното, Везни нервни сте, Козирози ден за почивка!

Хороскоп за 17 юли 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Днес ще се чувствате доста романтично и дано не сте на работа, за да можете да се отдадете на поривите си. Дори вие трудно ще успявате да сдържате чувствата си и внимавайте да не ви ръководят и в службата.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
За вас денят не е толкова лош. Е, може би ще се наложи да се съобразите с някои хора, но като цяло ще успеете да постигнете своето. Ще се нуждаете особено много от приятелите си, те ще ви дадат емоционалната подкрепа, от която се нуждаете.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Ще сте доста енергични и готови да помогнете. Недейте да поемате цялата работа върху плещите си, нали и другите имат да научат някои уроци. Бъдете внимателни с емоционалните изблици. Не смесвайте личното със служебното.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Днес е най-разумно да разчитате главно на себе си, за да не ви се провалят плановете. Бъдете сдържани в изказванията си и не приемайте за чиста монета,, всичко което ви обещават.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Първата част на деня е особено благоприятна, опитайте да свършите колкото се може повече задачи. Не демонстрирайте емоциите си, за да не утежните ситуациите. Вие най-добре знаете как да сте безпристрастни.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Днес ще се притеснявате най-вече за пари, но дори и да има причина, притеснението няма да оправи нещата. Гледайте по-бодро на света, все пак лято е и нещата са в изобилие, а и вие сте символът на оптимизма в целия Зодиак.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Малко нервни и лесно избухливи ще сте днес. Ако сте от малцината спокойни, може и да получите някой дългоочакван подарък от съдбата. При всички положения не пренебрегвайте вдъхновението, което се пробужда у вас.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Денят е доста благоприятен за вас. Освен, че ще успеете да дирижирате събитията, може дори да получите някой дребен подарък от съдбата. Не прекалявайте, обаче с хвалбите, за да не си останете “с пръст в устата”.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Днес ще се чувствате, меко казано, напрегнати. При това могат да се обадят някои стари болежки. Денят е много подходящ за започване на очистителни процедури, това би намалило градуса на страстите ви.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Този ден е по-подходящ за почивка, отколкото за работа. За тези, които имат изпит или друго важно представяне, успехът им е сигурен, само не бива да се притесняват. Късметът е близо до вас, хванете го.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)
Денят е малко сложен в емоционално отношение. Ще се наложи да си изяснявате някои взаимоотношения и ще трябва да направите известни компромиси. Внимавайте какво говорите, за да не съжалявате по-късно.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Денят не лош за вас. Следвайки поривите си може да пръснете повече пари, отколкото можете да си позволите. Бъдете по-пестеливи, но пък и не се дръжте като скръндзи. Умереността е изхода.

Материалът Астропрогноза: Близнаци не смесвайте личното със служебното, Везни нервни сте, Козирози ден за почивка! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване