07/17/18 09:53
(http://regiona.bg/)

„ДАНИ-Н“ ЕООД – лидер в търговията със строителни материали

Фирма „ДАНИ-Н“ ЕООД с управител Димитър Кръстев стана лидер в продажба на строителни материали.
Фирмата развива дейността си от 2006 година и от самото си създаване работи неуморно за да удовлетворява нуждите на всеки един клиент, предлагайки му професионално обслужване и индивидуално решение.

„Ние се стремим да прилагаме индивидуален подход към всеки от нашите клиенти, като по този начин подобряваме ефективността на тяхната счетоводна отчетност. Тъй като разбираме необходимостта от наличието на лоялен и надежден партньор, нашият най-голям приоритет винаги е бил да обслужваме нашите клиенти със максимална скорост и качество“,казват от фирмата.

В склада на „ДАНИ-Н“ могат да се намерят различни строителни материали,сред които керамични материали: тухли, керемиди, комини тела,топлоизолационниматериали, хидроизолационни материали,както и дървен материал, греди, дъски, летви, обшивка-сачак, челни дъски, дюшаме и много други строителни материали. Освен това в склада могат да се открият висококачествени пелети марка Schweighofer.

„ДАНИ-Н ЕООД“ гр. Благоевград, бул. “Пейо Яворов” 21
GSM:0887 53 00 18, Тел./факс:073/ 89 12 22

Работно време:
Понеделник – Петък:от 8.00 до 18.00
Събота:от 8.00 до 15.00
Неделя:почивен

 

 

Материалът „ДАНИ-Н“ ЕООД – лидер в търговията със строителни материали е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване