07/17/18 13:20
(http://budnavarna.bg/)

Задържаха трима мъже с наркотици

снимка: Будна Варна

При извършване на полицейска проверка на мъж на 34 г. от Варна вчера, известен на МВР и осъждан, е установено, че същият държи в себе си две пакетчета, съдържащи кафеникаво прахообразно вещество, пакетче с бяло кристално вещество и спринцовка с кафеникава течност, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Варна за BudnaVarna.bg.

Направената експертна справка установява, че се касае за хероин с тегло 0,044 гр. и амфетамин с тегло 0,008 гр., а кафявата течност е остатък от хероин.

По случая е образувано досъдебно производство, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. В.К. е задържан за срок до 24 часа.

При извършване на полицейска проверка на мъж на 29 г. от Варна, известен на МВР, е установено, че същият държи в себе си саморъчно свита цигара, съдържаща суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,40 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

При извършване на полицейска проверка на младеж на 18 г. от Търговище, неизвестен на МВР, е установено, че същият държи в себе си хартиено пакетче, съдържащо суха тревиста маса.

Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,10 гр. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

Младежът е задържан за срок до 24 часа.

Материалът Задържаха трима мъже с наркотици е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Публикувана на 07/17/18 13:20 http://budnavarna.bg/36232-zadarzhaha-trima-mazhe-s-narkotitsi/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване