07/17/18 20:38
(http://offnews.bg)

Левски стигна дъното, отбор от Лихтенщайн изхвърли 'сините' от Европа

Левски стигна до измъчена победа с 3:2 над Вадуц в реванша от първия квалификационен кръг на Лига Европа и с общ резултат 3:3 отпадна от надпреварата заради головете на тима от Лихтенщайн на чужд терен.

Колибали даде аванс на гостите в 25-ата минута, Сержиу Буш изравни в 35-ата минута. Белаид донесе пълен обрат в 53-ата минута, но в 55-ата минута Тадич изравни. Кабрал в 85-ата минута вкара. Буш пропусна дузпа в 75-ата минута. Българският тим има нужда от два гола чисти гола, за да успее да продължи напред.

След близо година ходене по мъките, публиката на стадион "Георги Аспарухов" се осмели да извика "оставка" по повод играта на отбора и треньора Делио Роси. Италианецът получи достатъчен кредит на доверие, въпреки всички издънки, но тази днес едва ли ще бъде простена.

Така Левски за поредна година отпада още в началото на европейския си поход и отново ще се опита да насочи силите си към мачовете от родното първенство.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване