07/17/18 12:38
(http://budnavarna.bg/)

Силвия Грошева: Надявам се, че кампанията ще е доста успешна, тъй като много хора се отзоваха и продължават и в момента

Силвия Грошева е реализирана дама с сферата на IT / project management/ Варна, тя е родом от град Варна и винаги се включва в благотворителни кампании в града си. Да запълним библиотека “Рапана” с книги има за цел не само да се донесат книги, но и да се замислят хората, че освен четене в интернет има и други начини.

 

-Идеята за кампанията се появи съвсем скоро, виждайки почти всеки ден празната библиотека, която се е превърнала в плажна сергия. От друга страна има много хора,които не могат да си позволят закупуването на книга ,което е много тъжно. Библиотека Рапана е с капацитет 900 книги,а в момента няма дори и една.

  • Мислите ли че много варненци, ще последват вашият пример и ще донесат книга в неделя?

– Надявам се,че кампанията ще е доста успешна, тъй като много хора се отзоваха и продължават и в момента. Всеки има в дома си стари книги от времето когато четенето на книга беше ежедневие .

  • Вие какви книги подготвихте да донесете в неделя?

-Аз съм подготвила книги от личната ми библиотека, по-голямата част от които са световна класика. Всяка една книга, която се остави ще бъде обозначена със специален стикер на библиотека Рапана.

  • Какво послание ще оставите с тази кампания и мислите ли за напред да продължите с нея?

– Нека учим и децата си да четат, защото те са нашето бъдеще.

Линк към събитието ТУК

 

Материалът Силвия Грошева: Надявам се, че кампанията ще е доста успешна, тъй като много хора се отзоваха и продължават и в момента е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване