07/20/18 14:25
(http://regiona.bg/)

Внимание! Ако плажувате в Гърция не носете ядене, пиене и хладилни чанти, защото…

Без ядене и пиене на гръцките плажове. Това предупреждава скопското електронно издание „Скопие инфо“ като публикува фотографии на едни от най-предпочитаните плажове на Халкиди, където вече са поставени надписи на кирилица „информиращи туристите, че нямат право да носят на плажа храна, вода и плодове от хотелите или квартирите, които са наели”.

Скопското издание пише: „Всички тези, които от години ходят на летуване, носейки със себе си хладилни чанти с храна, напитки или дори плодове, вече не могат да правят това в Гърция“. За това предупреждават и многобройни табели, поставени в едни от най-популярните гръцки курорти.

„Скопие инфо“ съобщава, че на едни от най-предпочитаните от македонски туристи плажове на полусотров Ситония, могат да се видят надписи дори на кирилица, които са адресирани точно към македонски туристи и дословно гласят: „Нема јадење и пиење на плажа“.
Репортер на ИА Региона миналата седмица посети Неа Перемос там все още няма табели, но собствениците на заведенията на плажа обсъждат да поставят такива.

Материалът Внимание! Ако плажувате в Гърция не носете ядене, пиене и хладилни чанти, защото… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване