07/20/18 13:12
(http://regiona.bg/)

Протестираме, но не се разбираме! Кои и кога ще протестират в Благоевград…

Шумно обявеният протест в социалната мрежа за защита на разкопките край Покровник, насрочен за днес в 23 часа се оказа партенка.Изясни се,че инфото пуснал от Германия Даниел Димов. Той обяснява,че митинг ще има днес пред сградата на общината от 23.00 часа и утре, 21 юли, протестът е на същото място на обяд (от 12.00 до 19.00 часа)
Тази информация обаче категорично бе отхвърлена от един от инициаторите на протестите и шествията – инж. Калин Анастасов.
Той обяснил пред журналисти, че не се е наемал да подава заявления в общината за среднощен протест. Деятел е Даниел Димов, който сега е в Германия. Той е изпратил заявленията по електронен път до общината.
Калин Анастасов обобщи, че за него е безсмислено да се „протестира“ в 23,00 ч., когато всички спят.
„Не съм и поддръжник на идеята да се протестира в събота и неделя, особено през лятото!“, каза още инженерът.
А преди това в сутрешните блокове на националните телевизии заяви че , ще има протести.
Е, нека организаторите да се разберат и да обявят все пак, кога ще бъдат тези протести, за да информираме обществеността.

Материалът Протестираме, но не се разбираме! Кои и кога ще протестират в Благоевград… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване