07/21/18 05:11
(http://regiona.bg/)

Астропрогноза: Водолей – идеален ден за пътуване, Стрелец – отпуснете се

Хороскоп за 21 юли 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Е, имали сте и по-добри дни, но пък днес ще имате много стимули за действие. Погледнете нещата откъм положителната страна и ще се почувствате много по-добре.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Много подходящ ден да докажете качествата си, въпреки мрънкането на околните. Не прекалявайте с критичните си забележки и не се опитвайте на всяка цена да впрегнете всички в работа.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Денят е малко сложен в емоционално отношение. Опасенията ви за едно или друго най-вероятно ще се окажат безпочвени. Но пък денят е прекрасен за любов, не се разсейвайте, а действайте по въпроса.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Денят ще е един от онези, в които изпитвате удовлетворение, че сте успели да свършите много неща. Организацията ви ще е безупречна и при това ще можете да извлечете полза от всичко, което правите.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Днес може сериозно да се разстроите от някакви дреболии. Опитайте се да гледате оптимистично на нещата и с подобаващата доза хумор, за да не станете жертва на обстоятелствата.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

И да се разсейвате, и да проявявате нервност, нещата няма да се оправят днес, така че имайте търпение. Не се опитвайте да предизвиквате съдбата, нищо няма да спечелите от това.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Обърнете по-голямо внимание не само на качеството, но и на количеството на храната си, защото сте склонни да трупате килограми. Днес бихте могли да осъществите полезни срещи. Внимавайте да не ви натоварят с всички възможни отговорности.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Днес ще сте доста по-практично настроени и ще искате да получите реален резултат на всичко, с което се захванете. Добър момент да приключите с неща, които все отлагате.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Малко нервно започва този ден, но се сърдете на себе си. Поставили сте си толкова високи цели, че не е ясно кога ще успеете да ги покорите.Не забравяйте че е лято, отпуснете се, забавлявайте се.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Не се улисвайте в празно философстване, а действайте. Днес с помощта на приятели може да постигнете много, дори повишение в службата или пък да си намерите нова работа.

Хороскоп Водолей (21 януари – 19 февруари)

Идеален ден за пътуване, а също и за явяване на изпити. Днес ще сте малко авантюристично настроени и защо не направите нещо необичайно. Само гледайте да не е свързано с крупни суми (при това чужди).

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Нещата ви ще се подредят добре днешния ден, въпреки нежеланието ви за работа. Днес може да сте малко по-критични и придирчиви, но това пък ще ви помогне в ежедневните занимания.

 

Материалът Астропрогноза: Водолей – идеален ден за пътуване, Стрелец – отпуснете се е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване