07/21/18 18:35
(http://offnews.bg)

ГЕРБ посочи Нинова като организатор на саботажа и провокациите в Странджа

Саботажът на действията на институциите в борбата им с чумата по дребните преживни животни в Странджа са организирани от БСП и в частност от Корнелия Нинова.

Тази версия лансираха днес на пресконференция в централата на ГЕРБ Антон Тодоров и Тома Биков.

На пресконференцията беше показано видео от 19 юли. В клипчето един от най-активните протестиращи, които възпрепятстват службите да си свършат работа - Тодор Атанасов, казва, че Корнелия Нинова им е давала указания как да действат, когато видят полицаите. Заръките били демонстрантите да остават на място и да не си тръгват.

Ако се докаже, че провокациите в Шарково са инициирани от Корнелия Нинова, ще сезираме прокуратурата, защото това е заплаха към националната сигурност, каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Затова от ГЕРБ очакват отговори от Корнелия Нинова познава ли Тодор Атанасов и дали е общувала с него във времето, в което самата тя е присъствала в Странджа.

От ГЕРБ очакват отговори и дали Нинова е поддържала контакти с други хора от групите, които са организирали провокации в Странджа, както и с хора, които са били там с луксозни автомобили и са възпрепятствали органите да си свършат работата.

Давала ли е задачи на организаторите как да действат? - попита още Биков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване