07/21/18 10:39
(http://regiona.bg/)

Сватба е! Очарователната Мария Никова каза „Да“ на любимия Владимир от Благоевград

Очарователната Мария Никова се врече на вечна вярност на любимия си Владимир Спасов на стилна сватба с дъх на светла праскова. Над 170 души вдигаха наздравици в тяхна чест в популярен ресторант, близо до Благоевград. Естествено, първата наздравица беше с кумовете Александър и Елена Стоицови от Черниче.

Владимир и Мария се запознават преди няколко години по време на работа. Общите им интереси към Pr и рекламата ги събират след едно горещо лято и това продължава и днес, когато работата се е превърнала в любов и те имат собствена рекламна агенция.

Всички на тържеството се насладиха на пъстра програма от танцов спектакъл, духова музика, много комерсиални хитове, които държаха гостите на събитието във вихъра на танца.

Игри и предизвикателства имаше не само за младоженците Мария и Владимир и техните кумове, но и за гостите, които бяха предизвикани да се включат в надиграването над родовете на младоженците, започнало с две хора, водени от тях на красивата песен „Хоро на влюбени“.

Сватбеното тържество завърши с приказна заря.

 

Материалът Сватба е! Очарователната Мария Никова каза „Да“ на любимия Владимир от Благоевград е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване