08/10/18 09:31
(http://budnavarna.bg/)

Започна записването за състезанието „Шеметна Варна”

„Шеметна Варна” е отборна градска игра, в която отбори от трима и четирима души премерват сили срещу останалите участници като преминават през дузина пунктове, разпръснати из Морската градина, и изпълняват заданията на тях. Целта на играта е да се открие финалът, а най-добре представилите се отбори вземат награди. Тази година състезанието ще бъде на 25 август под надслов „Уга-буга“, научи Moreto.net.

Състезанието е подходящо за хора на възраст 18-40 години. Заданията по пунктовете са от различен тип: физически, логически, за креативност и добра комуникация. Чрез успешното изпълняване на дадено задание, отборът получава парче от крайния пъзел, който разкрива къде е финалът.

„Шеметна Варна” започва като проект на Ротартакт клуб „Варна-Евксиноград“ и се организира изцяло на доброволчески начала. Таксата за участие е 5 лева на участник, а събраните пари отиват за организиране на състезанието и осигуряване на награди за победителите. Състезанието се организира и с подкрепата на спонсори, които осигуряват награди за победителите, материали по заданията и почерпка за награждаването.

Записването за участие става ТУК , а повече информация за състезанието може да намерите и във Facebook, където към момента 800 души са проявили интерес към събитието.

Материалът Започна записването за състезанието „Шеметна Варна” е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване