08/15/18 11:55
(http://regiona.bg/)

Благоевградчани разпускат в тузарски комплекс в Слънчев бряг и осъмват на плажа

Големи компании от Благоевград разпускат на почивка в черноморския курорт Слънчев бряг. Младите хора купонясват до зори в популярни заведения, които все още не са затворени от вицепремиера Валери Симеонов при акция ‘‘Шум“.

Част от дамите от компанията предпочитат да изпият обеден коктейл в ‘‘Beach bar’’ ,който през деня е тих,уютен и спокоен, а вечер е център на незабравими купони.

Благоевградчанките Силвана Димова и Десислава Добринова също не пропуснаха да пийнат разхладителен коктейл в известното заведение, а компания им правеха дъщерята на Десислава и .домашният любимец йоркширският териер, който е техен талисман.

Според собственици на заведения в курорта Слънчев бряг сезонът е слаб и затова допринесли дългите дъждовни дни през юли. За сметка на това пък купоните на плажа се вихрят до зори.

 

 

Материалът Благоевградчани разпускат в тузарски комплекс в Слънчев бряг и осъмват на плажа е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване