08/15/18 04:25
(http://regiona.bg/)

Звезден хороскоп: Телци покажете величието си, Близнаци дайте си глътка въздух, Козирози защитите авторитета си!

Хороскоп за 15 август 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
До обяд по-добре си спестете хапливите приказки, защото следобед може и да съжалявате за това. Гледайте да не проявявате щедростта си с чужди средства.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Деловите ви действия едва ли ще се увенчаят с огромен успех, но затова пък възможностите ви за развлечения непрекъснато ще се увеличават. Ако искате да докажете величието си, организирайте една незабравима вечер за любимия си човек.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Специален ден, специален празник. Ден за почит към Божията майка. Енергията обаче ще е бликаща, непостоянна, силна, действена. Хубаво е да си дадете глътка въздух.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Днес имате възможност да постигнете невероятни успехи. Ще се почувствате вдъхновени и ентусиазирани от хората, с които работите. Яхнете това настроение докато е време.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Мисълта, че ще можете да разпуснете два дни ще ви дава сили да понесете всичко, дори и некоректното отношение на колегите. Не позволявайте жегата да ви размекне, лесно могат да ви отмъкнат някои дреболии, така че пазете си портфейла.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Днес ще сте малко носталгично настроени и заради това може да пропуснете доста интересни възможности. Вземете се в ръце и не се чудете, а просто приемете подаръците на съдбата.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
При вас всичко тече като по ноти, само внимавайте да не свирите фалшиво. Спазвайте тактовете и всичко ще ви е наред. Днес може да ви изненадат с добра новина, че ще получите парички.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Нищо чудно днес да се опитат да ви уловят за “канарчета”. Не бъдете наивно доверчиви. Отделете си повече време за приятелите и любимия човек.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Да сте използвали късмета си през предишните два дни, защото днес ще ви се наложи доста да се потрудите. Не, че това ще ви е неприятно, но ще имате по-малко време за забавления.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Днес може да останете неприятно изненадани от развоя на събитията. Точно към края на деня шефовете ви ще се сетят, че има много спешни неща за вършене. Ще трябва да защитите авторитета си.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)
Днес може да имате някои пререкания в службата. Не пренебрегвайте мнението на близка ваша приятелка. Добре е да проявите повече търпимост към хората, с които работите.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Успешно биха могли да се развият дейностите, свързани с парични въпроси. Добър ден за търговците, най-вече на козметика и аксесоари. Защо не си направите малко подаръче, което ще стопли душата ви.

 

Материалът Звезден хороскоп: Телци покажете величието си, Близнаци дайте си глътка въздух, Козирози защитите авторитета си! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване