08/15/18 12:48
(http://regiona.bg/)

Ударихме ли дъното!? Магазини втора ръка никнат като гъби в Благоевград…

Нов магазин за дрехи втора употреба скоро ще отвори врати на партерния етаж на нова сграда на пазара в Благоевград.

Помещението е доста голямо и рекламата по витрините вече е готова. Стъклата са облепени с картини на красиви млади дами  с маркови  облекла. Добра рекламна стратегия, направено сякаш, че ще се отваря марков бутик.А още сега е обявено, че ще бъде с най-ниска цена за бройка и килограм както се продават тези дрехи.

„ Май стигнахме дъното щом само такива магазини се отварят.Свикнахме да купуваме боклуците от Европа и се радваме на стари дрехи за стотинки“, коментира гражданка.

Това лято доста фирмени магазини в Благоевград на централната улица затвориха врати. Фирми, които са от 20 години на пазара в Благоевград се принудиха да затворят.

Появи се и няколко нови  като  известната кюстендилска марка „Дарис“  и маркова оптика.

За сметка на това магазините за дрехи втора употреба никнат като гъби в областния град. Няма улица на центъра, на която да няма поне два такива.

 

 

Материалът Ударихме ли дъното!? Магазини втора ръка никнат като гъби в Благоевград… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване