09/14/18 04:17
(http://regiona.bg/)

Дневен хороскоп: Телци помгнете на някого, Везни вслушайте се в човека до Вас, Риби нуждаете се от подкрепа!

Хороскоп за 14 септември 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Изкушението днес ще дойде от страна на някой, който ще ви обещава лесно постигане на желаната цел. Всичко изглежда твърде лесно, може би е добре поне да проверите предварително дали нещата са съвсем читави.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Днес ще сте много по-интуитивни и чувствителни, дори вие самите ще се чудите какво ли ви става. Помогнете безкористно на някого и ще се почувствате невероятно добре, ще усетите как ставате част от Вселената.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Изкушавате се да манипулирате другите, за да си докажете колко повече сте от тях. А дали това наистина ви прави по-стойностни или просто се самозалъгвате?

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Обстоятелствата не се подреждат във ваша полза, но това не бива да ви притеснява и да ви кара да отстъпвате от позициите си. Вие сте родени борци и не бихте се отказали заради някакви дреболии от целта си, нали?

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Имате възможност да се докажете. Не изпускайте този шанс, защото той може да ви изстреля нагоре.Просто вярвайте в себе си и разчитайте на собствените си сили.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Има какво още да си пожелаете от съдбата и ако сте малко по-настоятелни, тази непостоянна дама може и да ви се усмихне. Струва си да рискувате.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Днес е важно да отчитате мнението на човека до вас, още повече че ще сте пряко зависими от него. Важно е да си сътрудничите, ако искате нещата да вървят.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Имате какво да научите от другите и не е нужно да им се ядосвате заради това. Просто бъдете отворени към чуждото мнение. Опредлено ще ви е от полза.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
До обяд всичко ще ви изглежда като лесно като детска игра, но с напредването на деня ще се сблъскате с всички онези прозаични неща, съпътстващи изпълнението на всяка задача. Нали няма да се откажете на последния етап? Къде отиде прословутия ви инат?

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Имате много по-силна подкрепа, отколкото можете да си представите. Важното е да не позволявате на ентусиазма ви да се изпари. Продължавайте да вярвате.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)
Нищо чудно да се чувствате като марионетка в ръцете на съдбата, което съвсем не е приятна роля. Опитайте, доколкото ви е възможно да погледнете събитията отстрани, така може да ги погледнете по нов начин.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Нуждае те се от подкрепата на други хора, за да осъществите намеренията си. Може да се наложи дори да играете нечестно в името на целта си. А дали ще го направите? Това вече определяте сами.

Материалът Дневен хороскоп: Телци помгнете на някого, Везни вслушайте се в човека до Вас, Риби нуждаете се от подкрепа! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване