09/21/18 14:18
(http://pik.bg)

Блъснаха на пешеходна пътека вечно пияния доктор от Хисаря (ВИДЕО)

Блъснаха на пешеходна пътека вечно пияния доктор от Хисаря (ВИДЕО)

Вечно пияният лекар от Хисаря, който стана медиен "герой" през последните дни, стана участник в инцидент, станал минути преди 21 часа снощи в Хисаря. 54-годишният д-р Мирослав Павлов е бил блъснат на кръстовището между булевардите „Христо Ботев“ и „Гурко“ от лек автомобил „Тойота“ с 32-годишен водач, съобщава "Трафик Нюз". 

Лекарят, уловен в неадекватно състояние в поликлиника в Хисаря, вече година идвал на работа пиян. Павлов е общопрактикуващ лекар в медицинското заведение от дълги години. Той отговаря за 800 пациенти. Не само  пациентите, но и колегите му твърдят, че перманентно е в нетрезво състояние.

Д-р Павлов бе изловен в нетрезво състояние да преглежда пациенти, изписва грешни лекарства и гони пенсионерите, чакащи пред кабинета му. Скандалният видеоклип, на който е заснета конфузната ситуация, взриви социалните мрежи. От ранни зори пациенти чакали и се суетели пред кабинета на д-р Мирослав Павлов, който от своя страна ги посрещнал в неадекватно състояние и с остра миризма на алкохол. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване