09/21/18 07:45
(http://pik.bg)

Учителката с "БАлгария" се ожали: Знам какво му е било на Христос! Разпънаха ме като него

Учителката с "БАлгария" се ожали: Знам какво му е било на Христос! Разпънаха ме като него

Знам какво му е било на Христос! Разпънаха ме като него. То не бяха упреци, позвънявания до среднощ! Така учителката на първолаци от свищовско училище госпожа Блажева се оплака пред Нова телевизия за тормоза, който изпитала заради сгрешена буква в приветствието към малките ученици.

Историята тръгва от невинна снимка на дечица на фона на черната дъска. Зад усмихнатата Блажева, момченце и майка му се мъдри надпис: "Бъдещето на БАлгария в класната ми стая". Татко на дете от същия клас заснима сгрешения текст, пуска снимката в социалните мрежи и скандалът гръмва за отрицателно време.

Оказва се, че в еуфорията и бързането да подреди класната стая за първия учебен ден, госпожа Блажева не е обърнала внимание на сгрешения надпис. Той е объркан в печатницата, където са поръчани транспарантите. От там се извиняват за грешката и обясняват, че "всичко било от бързане и недоглеждане".

Родители на първокласници, както и кметството на Свищов застанаха зад дългогодишната учителка с 32-годишен стаж в образователната система. Хората познават Блажева като съвестен педагог и вярват, че грешката, станала неволно, няма да попречи на работата й, а таткото, заснел скандалната снимка, се извини на учителката. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване