10/11/18 04:16
(http://regiona.bg/)

Астропрогноза: Овни запазете спокойствие, Раци сами си създавате трудности, Водолеи погрижете за хората, които обичате!

Хороскоп за 11 октомври 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Сложен ден. Ще драматизирате малко повече от необходимото, което като цяло не Ви е присъщо. Някак ситуациите около Вас ще са доста по-динамични от обикновено. Опитайте да запазите спокойствие и да не обвинявате другите.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Страстите ви днес ще се вихрят най-вече у дома ви. Поне ги насочете в градивна посока. Не намирайте кусури на хората около вас, а им помогнете да се справят по-лесно с проблемите си.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Един ден за приятни занимания и грижи за другите. Това с грижата за вас е по-скоро принцип, но приятни занимания по-скоро ги пренебрегвате в името на нещо, понякога неоправдано. Позволете си днес да послушате себе си.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Защо ли днес ще спазвате приказката – защо да е лесно като може да е трудно. Някак си ще ви привличат нещата, които стават бавно и мъчително. Може би така изпитвате по-голямо удовлетворение като ги направите?

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Днес до обяд ще сте заети да подреждате разни неща, за които все не намирате време. След обед нещата ще добият по-различен характер. Дръжте на истината, но бъдете готови да направите компромис в името на общото благо.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Ще се увличате от твърде странни неща, дори за вас. Бохемските изпълнения определено ще ви привличат, но дали по този начин няма да нараните половинката си? Помислете преди да се втурнете в някоя авантюра.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Днес ще ви е малко трудно да действате, защото всяко ваше действие ще среща съпротива у околните. Можете да промените нещата, само трябва да се опитате да сте по-дипломатични.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
До такава степен ще сте обсебени от някаква идея, че ще сте напълно непоносими събеседници. Никой няма да е в състояние да ви прекъсне. Спрете се сами, докато не сте отегчили целия свят.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Ще имате доста неща за подреждане и доизкусуряване. Ще се наложи всичко да пипнете със собствените си ръце. Следобед ще трябва да се погрижите за някои роднински ангажименти. Не прекалявайте с телефонните разговори.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Спокоен и хармоничен ден. Привършете с някои неща, които все отлагате за почивните дни. Срещнете се с родителите си или пък с близките си. Не се затормозявайте със служебни проблеми, все пак днес е почивен ден.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)
Емоционален ден. Не се инатете излишно, особено за неща, за които не си струва. Погрижете се за хората, които обичате. Проблемите ви ще са заради нежеланието ви да промените нещо, не се самозаблуждавайте относно истината за нещата.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Прекалено много неща сте планирали за днешния ден, дано имате достатъчно време, а и да не се изпари желанието ви, за да ги свършите. Заложете на творческия подход дори към дребните неща, така няма да се отегчавате, а и ще свършите дори повече отколкото очаквате.

Материалът Астропрогноза: Овни запазете спокойствие, Раци сами си създавате трудности, Водолеи погрижете за хората, които обичате! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване