10/11/18 09:06
(http://budnavarna.bg/)

Днес в „CHEERS ART CLASS“ ще се рисува „лодки в мрачното море“

Отново е четвъртък и време за рисуване, „Cheers Art Class“  е вашето място за релакс с чаша приятно вино.  Днес в „Cheers Art Class“ ще се рисува „лодки в мрачното море“, отново в 18:30 часа на познатото място „Angel’s – Благословия за здраве“.

Cheers Art Class: 11.10.2018

 

Една своеобразна арт терапия за душата ни! Ще се откъснем от външният свят и ще се пренесем в магията на цветовете, на удоволствието от сътворяването на наша собствена картина, отпивайки от хубаво вино и наслаждавайки се на всеки миг, отделен за нас.

Искате ли да се почувствате, като професионален художник, да си починете от ежедневието, да разпуснете на чаша-две хубаво вино?
Елате при нас!

 

Начало: 18.30ч. (времетраене: около 2 часа и половина)
Място: Angel’s, гр. Варна
(Важно: Местата са ограничени! Потвърдете вашето място на тел.0889 63 55 94)
Рисуваме с маслени бои – най-висок клас в техниките на изобразителното изкуство. Маслената живопис е техника на най-известните художници в света. Сега достъпна за вас! Г-н Диян Димитров ще ви покаже тънкостите на маслото на платно и по лек и приятен начин вие ще сътворите вашата картина, докосвайки се до знанията на великите!

Материалът Днес в „CHEERS ART CLASS“ ще се рисува „лодки в мрачното море“ е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване