10/11/18 11:37
(http://pik.bg)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Шефът на НСО на крака при Сидеров! Лидерът на "Атака" отказа охрана за семейството си (ОБНОВЕНА)

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Шефът на НСО на крака при Сидеров! Лидерът на "Атака" отказа охрана за семейството си (ОБНОВЕНА)

Началникът на НСО ген.-майор Данчо Дяков проведе среща с лидера на партия „Атака“ Волен Сидеров в парламента. Срещата беше кратка, а след нея ген. Дяков отказа коментар пред медиите.

Пред журналисти в парламента Волен Сидеров коментира инцидента със съпругата му Деница. Патриотът разказа за срещата си с шефа на НСО.

По думите на политика за момента няма нужда семейството му да бъде с охрана. „Аз съм имал предложение за охрана и друг път. Тогава шефът на НСО и на ДАНС дойдоха при мен с извадки в интернет“, разказа Сидеров

Адвокатът му започва действия срещу човека, нападнал жена му Деница.

На въпрос дали депутати от „Атака“ вчера на среща с премиера Бойко Борисов са настоявали за оставката на вътрешния министър, Сидеров заяви, че не знае дали този въпрос е повдигнат.

Относно дали има сблъсък още с Валери Симеонов, Волен Сидеров заяви, че отношенията им са открити и всеки един може да прецени кой е крив и кой е прав.

Сидеров добави, че "Атака" има кандидат за главен секретар на МВР, както и че има кандидат за вътрешен министър. „Не знам дали има някой доволен от работата на МВР. Трябва да бъдат направени промени. „Атака“ предлага промени, а дали ще бъдат одобрени, в друг въпрос“, каза Сидеров и поясни, че трябва да се промени концепцията във ведомството.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване