10/11/18 07:12
(http://regiona.bg/)

Кирил Добрев в Благоевград: БСП е единствената опозиция на управляващите

„На всички е ясно, че БСП е единствената най-голяма опозиция на управляващите. Време е да покажем, че сме и единствената алтернатива. За това ще ни помогне проектът “Визия за България”. Това е документ, който ние пишем заедно с всички български граждани. Всеки може да участва в неговото писане чрез своите предложения“. Това заяви зам.-председателят на БСП Кирил Добрев на среща с граждани в Благоевград за Визията. Той подчерта, че документът е продължение на всичко онова, което левицата е писала и като управленски програми, и на алтернативния бюджет, който е изготвила миналата година.

„Визията здраво стъпва на конгресни решения и документи, които сме приемали през годините. След като премине през цялото обществено обсъждане, след като бъде дискутирана във всички организации по места, ще бъде изготвен окончателен вариант на документа, който да бъде гласуван и на заседание на НС. След това ние ще имаме самочувствието, че зад тази програма не стоят няколко човека, а стои голяма част от българското общество“, каза още той.

По време на срещата гражданите подчертаха, че майчинството трябва да бъде обвързано към минималната работна заплата. Те попитаха- защо майките, отглеждащи близнаци, не получават по- голямо парично възнаграждение. „Искаме Визия за Благоевград – младите хора завършват по две магистратури, а всички са сервитьори, закри се цигарената фабрика, в частния сектор работят хора без трудови договори. Трябва да се вземат мерки“, заявиха гражданите.

Както ИА Региона писа в дискусията взеха участие народните представители Тома Томов, Петър Витанов, Богдан Боцев и Николай Бошкилов.

 

Материалът Кирил Добрев в Благоевград: БСП е единствената опозиция на управляващите е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване