10/11/18 15:24
(http://pik.bg)

Корса и Алфа се помляха в Бургас (СНИМКИ)

Корса и Алфа се помляха в Бургас (СНИМКИ)

Тежка катастрофа е станала преди броени минути на кръстовището на ул. „Христо Фотев„ и ул. „Калоян“ в бургаския жк „Възраждане“, съобщава Флагман, като се позовава на очевидци. По първоначална информация инцидентът е сериозен. Алфа Ромео и Опел Корса са се ударили сериозно след отнето предимство и несъобразена скорост. Италианският автомобил е много смачкан, а на място има екип на полиция, както и на пожарната.

Водач на Алфата е млада бургазлийка. Зад волана на Корсата пък бил млад бургазлия, който превозвал майка си.

По първоначална информация италианската кола се движела по ул. „Цар Калоян“ с предимство, но с несъобразена скорост. При преминаване през кръстовището с ул. „Христо Фотев“, оттам изкача изневиделица Корсата на младия бургазлия, който не спрял на знак "СТОП". По всяка вероятност той дори не е видял връхлитащата го кола.

"Често на това кръстовище видимостта е ограничена, тъй като спират микробуси, които зареждат магазина на близо. Възможно е именно това да е причината за катастрофата", коментираха жители на комплекса.

До преди броени минути на място имаше екип на спешна помощ. Участниците в катастрофата обаче отказаха да бъдат хоспитализирани.

За щастие, въпреки силата на удара, инцидентът се е разминал само с материални щети. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване