10/11/18 09:22
(http://regiona.bg/)

На ръба на банкрута: Мастит бизнесмен губи топ имот за близо 70 000 лв. в Благоевград!

Собственикът на „Мебели АРОН“ Росен Карадашки губи апартамент в Благоевград. Частен съдебен изпълнител продава за втори път жилището му, намиращо се на улица на ул. „Братя Иванови” в Благоевград с площ 114 кв.м, наддаването за който ще започне от 66 729.00 лева.

Любопитното в случая е, че миналата година апартаментът е поставен на тезгяха за публична продан на цена от 62 850 лв. В момента отново се продава, но с 4хил. лева нагоре.
Апартаментът е на Евгения Иванова и фирма „Сан Фернандо” ЕООД, чийто собственик на капитала е Р. Карадашки.

Р Карадашки е син на Стоян Карадашки – съсобственик на мебелната търговска верига „Арон груп”, която продава полски мебели в България от 1999 г.
През 2016 година името на сина бе замесено в скандал, според който Росен обвиняваше органите на реда в побой грабеж. По-късно се доказа, че твърденията са му напълно неоснователни.

Освен с обвиненията за полицейски побой, които впоследствие се оказаха напълно неоснователни,
Баща и син Карадашки са съдружници и собственици на капитала в десетки фирми.

Наследникът Карадашки започва да развива бизнеса си преди 15 години, а бумът му настъпва по време на строителния разцвет.През 2009 г се образува и първото дело срещу Росен Карадашки и негов партньор във „Финанс холд“ ООД за лихварска дейност.
Миналата година бизнесменът и сестра му обявиха луксозните си къща и апартамент в престижния кв. „Изток“ за продажба, продава се и вилата им в с. Равда. По непотвърдена информация двамата вече са извън страната.

 

Материалът На ръба на банкрута: Мастит бизнесмен губи топ имот за близо 70 000 лв. в Благоевград! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване