10/16/18 10:56
(http://budnavarna.bg/)

Най- новият развлекателен детски кът във Варна отвори врати на 5 октомври с един много специален рожден ден и прикова погледитe на родители и гости!

Caribi Kids се намира в една от ТОП локациите в града – Caribi Bar! Докато вие се наслаждавате на спокоен и приятен престой в клуба, вашето дете ще се забавлява на няколко крачки от вас,обгрижвано от усмихнати и опитни аниматори!

Детският център е много просторен и свеж! В него винаги има какво да се прави – игри и лудеене на воля, оцветяване на керамични фигурки, занимателни и поучителни игри с аниматорите!

Caribi Kids преобръща представите ви за рождени дни и тематични партита!  Развлекателният център предлага чудесна възможност за перфектното семейно забавление и професионално отношение във всеки един детайл! Детски кът Caribi Kids разполага и с боулинг за деца, таб-маси и много забавни и образователни игри! За малките гости е предвидено и специално детско меню с любими солени и сладки вкусотии! „Сейфти зоната“ предлага различни с катерушки, пързалки, люлки и меки играчки, където децата могат да се забавляват!

Помислено е и за родителите на по- малките дечица, които освен в заведението, могат удобно да се настанят и в самия детски кът и спокойно да наблюдават играта им!

Изцяло обновена, новата парти зала в Caribi Kids ще осигури повече пространство и за организирането на детски тържества и частни партита за класове и детски градини! Предлага се  цялостна организация и изпълнение на всяко ваше желание за всяко парти и за всеки повод!

Уютно и занимателно място за малките гости и вашата отмяна, когато искате да изпиете кафето си на спокойствие.В Детски кът Caribi Kids децата Ви ще изживеят безброй нови приключения и още по- щури забавления, които ще ви накарат да ги водите пак и пак!

ФБ : Caribi Kids

Адрес: Бул. Република 117

Телефон за резервации: 088 556 0260

Материалът Най- новият развлекателен детски кът във Варна отвори врати на 5 октомври с един много специален рожден ден и прикова погледитe на родители и гости! е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване