10/16/18 05:07
(http://regiona.bg/)

Съветникът Андон Тодоров хвърли ръкавицата на кмета: Г-н Камбитов, ние предлагаме, Вие направете! Не е нормално в 21-ви век хората да ходят по кални улици без осветление.

 

Над 50 граждани изпратиха подписка до общинския съветник  Андон Тодоров от  ПП“ Партия на Зелените“, с която искат съдействие да се  ремонтира улица „Заря“ и  “Пито Гули“ в благоевградския квартал „Струмско“.

Жителите на  двете улици  молят да им бъде обърнато внимание, относно улиците на които живеят.Според тях, условията там са много тежки, няма осветление ,има прекалено много дупки, прахта е непоносима, майки с деца намират проблем с предвижването с детски колички…

“Имахме много обещания, но никой не обърна внимание на проблемите ни.Надяваме се ,че с тази молба желанията ни ще бъдат  удовлетворени“,пишат недоволните и прилагат списък с подписите си.

От своя страна общинският съветник Андон Тодоров се обърна за съдействие за решаване на проблемите на хората от двете улици до кмета на Благоевград.

„Уважаеми г-н Камбитов, адмирации за вашата кампания „Ти предложи! Кмете, направи!“, която стартира скоро и в рамките на инициативата ще събирате предложения на граждани за изграждане на общественозначими обекти в Благоевград .Във връзка с подписка на граждани от гр. Благоевград, к.в. „Струмско“, ул. „Заря“ и ул. „Питу Гули“ предлагам да бъдат заделени финансови средства за решаване на проблемите на въпросните улици, а именно: асфалтиране, тротоари,  осветление“, пише в предложението на Андон Тодоров.

Според него, неприемливо е в 21 век в един от най-големите квартали на Благоевград да има такива улици.

„Г-н Камбитов, ние предлагаме,Вие направите.Не е нормално в 21-ви век хората да ходят по кални улици без осветление.Само че ви съветвам това да стане  в този мандат. Не обещавайте това да се слуги в следващ мандат!

Хубава е вашата инициатива… Хората предлагат улиците им да се  ремонтират,чакат вече 10 години…И до сега само обещания…

Ето, аз предлагам, Вие направете. Дано тази инициатива не е само предизборна!?“,коментира още  Андон Тодоров.

 

 

 

 

Материалът Съветникът Андон Тодоров хвърли ръкавицата на кмета: Г-н Камбитов, ние предлагаме, Вие направете! Не е нормално в 21-ви век хората да ходят по кални улици без осветление. е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване