10/21/18 14:17
(http://regiona.bg/)

Не е за хора със слаби сърца! Снимки на пребит дядо от роми разбуниха духовете…

Внук на 82-годишният Георги Стоянов -Георги Вачев се обърна към потребителите на социалната мрежа с апел да споделят неговия пост. Роми са нападнали и пребили възрастния човек. Мъжът публикува и снимки, извиняваме се на читателите снимките са страшни, но моля споделете този пост! Цялата история е на страницата на младия мъж, който е кикбоксьор – Георги Вачев.

Публикуваме поста без редакторска намеса:

Това е моят дядо Георги Вачев Той е на 82 години .. Снощи към 01:00 часа в къщата му в гр. Славяново е нападнат , пребит и ограбен от циганин !!! Дядо ми се е опитал да се защити , при което е брутално пребит!!! В опит да спаси живота си хвърля портмонето си със сто и двадесет лева в него , циганина взима парите и си заминава!!! Дядо ми успява да се добере до телефона и се обажда на 112.. закаран е в бърза помощ в гр Плевен , където са остани вени множество фрактури по тялото и главата , както и счупена скула.. веднага е закаран за операция във “Втора база” в гр Плевен! Аз все още вярвам, че живеем в нормална държава със закони и ред.Циганина е задържан за 72 часа и му е повдигнато обвинение.. не знам кое вече подред! Искрено се надявам, че органите на реда и правосъдната система ще си свършат адекватно работата!!!

Материалът Не е за хора със слаби сърца! Снимки на пребит дядо от роми разбуниха духовете… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване