10/21/18 11:27
(http://regiona.bg/)

Тиймбилдингът в хотел „Арена“  на общинска администрация сплоти колектива със забавни и спортни игри…

Общинска администрация за поредна  година проведе  тиймбилдинг в  тризвездния  хотел „Арена“  в Самоков. Мероприятието се състоя този петък и   събота . Два дни общинарите се впуснаха в игри с цел сплотяване на колектива, под зоркия поглед на градоначалника Атанас Камбитов и председателя на съвета Радослав Тасков.

В програмата по време на престоя  на общинарите в курортния град, бяха предвидени, забавни, спортни и  логически игри, в които взеха участие почти всички присъстващи.  Участниците се разделиха на два отбора, между които се проведоха различните спортни игри, като напълно честно и спортсменски резултати бяха наравно.

След тази част от тиймбилдинга  заслужено участниците седнаха на една трапеза  хапнаха и пийнаха.

Всички мероприятия по време на престоя  на благоевградските служители в хотел „Арена“ имаха за цел  сближаване и  сплотяване на колектива.

Неформалната обстановка винаги е била изключително полезна за работата на общинските служители. Според организаторите  всички проведени досега тиймбилдинги  съветниците и екипът от администрацията по-бързо навлизат в материята на разисквани казуси и проблеми.

В тиймбилдинга взеха участие зам. кмета Христина Шопова, юрист консултът на Община Благоевград Антония Методиева. Част от кметове на селата в община  Благоевград като   кмета на Бело поле Иван Стойчев,  кметски наместници като  Добрин Хамбарджийски др.

Кметът на Община Благоевград  д-р Атанас Камбитов приветства всички с  добре дошли и им благодари за присъствието.

До ИА Региона достигна информация, че в момента общниските съветници  организират тиймбилдинг с програма и две нощувки, като за  мероприятието ще ползват свои средства.

 

Материалът Тиймбилдингът в хотел „Арена“  на общинска администрация сплоти колектива със забавни и спортни игри… е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване