11/07/18 05:18
(http://regiona.bg/)

Астропрогноза: Емоционално и натаворено за Овните, Раци в супер настроение сте, Козирози докажете какви партньори сте!

Хороскоп за 07 ноември 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)
Не ще и дума днес е доста натоварен ден в емоционален план за вас. Не е никак разумно да спазвате диета, защото силите ви много бързо ще се изчерпат. Може да ви устроят някои неприятни изненади. Като цяло днес не е ден за множество служебни ангажименти. По-добре се занимавайте само с рутинни неща.

Хороскоп Телец (21 април – 21 май)
Имате реалната възможност да повлияете на начина, по който ще се случват събитията в следващите няколко дни. Оставяйки се на течението, рискувате да си довлечете някои неприятности.

Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)
Подгответе се за един емоционален и забързан ден. Дано сте успели да вместите в графика си една интимна вечеря, защото може и да не ви остане време за това. Добър ден за търговците и занимаващите се с комуникации.

Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)
Настроението ви днес ще е просто завидно. А това естествено ще има положителен резултат. Творческото ви вдъхновение ще е на максимална степен, а и желанието да сътворите празник също. Няма начин да не намерите съмишленици, само кажете.

Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)
Ще ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ако имате и тайни връзки става още по-сложно. В крайна сметка може и да не ви е до срещи, защото ще имате доста служебни проблеми.

Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)
Днес имате нужда от повече разходки на чист въздух и ако издържате на времето навън можете да съчетаете приятното с полезното. Хубаво е да не се поддавате на депресивни състояния и да не се опитвате да избягате от всичко, което ви пречи или обижда. Имате достатъчно вътрешни сили да се справите, само ги събудете.

Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)
Не бива да забравяте да се обадите на приятелите си днес. Отдайте се на неща, които ви доставят удоволствие, след като сте си изпълнили задълженията, естествено. Любовта, която ще ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате време за мисли по лични въпроси. Не се опитвайте да спорите с началника си, само ще ви развали настроението. Контактите с по-зрели хора също не са за предпочитане, обърнете внимание на младежта.

Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)
Днес ще ви е трудно да бъдете кратки и ясни, а освен това сте и до болка директни. Дано поне го отдадат на повишеното ви любовно настроение.

Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)
Един ден с доста интензивни преживявания, накрая ще се чувствате изморени от емоции. Докажете се като страстни и чувствени партньори, но не се проявявайте като ревнивци и хора с чувство за собственост, това само ще развали доброто впечатление, което сте оставили.

Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)
Имате толкова много задачи, че просто умът ви не го побира как ще успеете с всичко. Нали знаете, че нещата не винаги стават по ума. Съдбата се е погрижила за вас. Само недейте да мърморите толкова много, че може да си вземе обратно подаръците.

Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)
Отново основната ви грижа ще са парите, колкото и да ви е неприятно. Възможно е днес да се по охарчите покрай някои новополучени сметки. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари.

Материалът Астропрогноза: Емоционално и натаворено за Овните, Раци в супер настроение сте, Козирози докажете какви партньори сте! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване