11/17/18 07:19
(http://regiona.bg/)

Гласът на протеста Александър Стамболийски: Готови сме с проект за бъдещо управление!

Организаторите на гражданските протести обявиха, че са готови с проекта за бъдещо управление на страната. Национална инициатива „Алтернатива за България“ ще обедини всички хора, които не желаят политиците на прехода и искат сами да номинират своите представители в Парламента.

Широката гражданска платформа беше обявена официално в социалните мрежи, пише бнр. Тя е резултат от ясно заявеното нежелание на българските граждани да продължават да бъдат жертва на досегашния модел на управление у нас, заяви  организаторът на протестите в Благоевград Алескандър Стамболийски от националния съвет на протестиращите.

Стамболийски потвърди, че следващият общонационален протест ще бъде в понеделник, 19 ноември, за да се спази едноседмичния срок, даден на правителството и парламента

Материалът Гласът на протеста Александър Стамболийски: Готови сме с проект за бъдещо управление! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване