11/17/18 05:41
(http://regiona.bg/)

Какво вещаят звездите: Овни ден за забавления, Раци не подценявайте възможностите си, Козирози нуждаете се от адреналин!

Хороскоп за 17 ноември 2018

Хороскоп Овен (21 март – 20 април)

Ден само за забавления и развлечения. Ако успеете да превърнете задълженията си в празник,ще трябва да патентовате формулата след това. И защо да не го направите?
Хороскоп Телец (21 април – 21 май)

Не си струва да нервничите от факта, че родителите ви проявяват прекалено голям интерес към лични ви живот. Вие пък не сте от онези, които ще кажат нещо, когато не искат, така че – какъв е проблемът? Днес в действителност може да си направите доста погрешни изводи за нещата, така че слушайте по-внимателно.
Хороскоп Близнаци (22 май – 21 юни)

Ще се разкъсвате между желанията, отговорностите и изпълнението. Ще трябва да търсите равновесие между нещата, а може би и помощ. Ще трябва да си признаете, че не с всичко можете да се справите сами.
Хороскоп Рак (22 юни – 23 юли)

Доста сериозни размисли са ви налегнали днес, имате да разнищвате жизненоважни въпроси. Хубаво би било да не преувеличавате, а реално да поставите нещата, макар и само пред самите себе си. Не надценявайте възможностите си.
Хороскоп Лъв (24 юли – 23 август)

Кой каквото ще да прави, вашите мисли все се реят около поетите задължения. Дори да не ви се наложи да ходите днес на работа, пак отвътре ще ви гложди чувството за недовършени задачи. Какво да се прави, щом обещавате прибързано така е, следващия път мислете преди да кажете “да”.
Хороскоп Дева (24 август – 23 септември)

Днес е добре да не се помайвате, а да свършите онова, което само отлагате . Добър момент е също да се погрижите за тялото си, някои козметични процедури ще ви се отразят благоприятно и особено водните.
Хороскоп Везни (24 септември – 23 октомври)

Днес ще ви е трудно да разрешите дори и най-простичките въпроси, прекалено много разсъждавате. Понякога е нужно да се отърсите от наслояванията на общественото мнение и да направите нещо съвсем елементарно. Погледнете нещата от друг ъгъл.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)

Трудно ви е да се отърсите от тревогите си. Освен това сте станали по-чувствителни, но и по-подозрителни към всичко, което става около вас. Гледайте да не влизате в излишни разходи, за да не се разстройвате още повече.
Хороскоп Стрелец (23 ноември – 21 декември)

Може би ще изглеждате доста странно в очите на околните, но това може дори да ви радва, нали обичате да правите впечатление. Отваря ви се възможност да похарчите парите които са ви останали, но поне ще сте удовлетворени от резултата.
Хороскоп Козирог (22 декември – 20 януари)

Трудно ще намерите спокойствие. То и спокойствието не винаги е най-доброто, което искате. Понякога глътка адреналин е животоспасяваща. А и момент неспокойствие води до толкова интересни изводи в последствие.
Хороскоп Водолей (21януари – 19 февруари)

Едва ли ще можете да си останете за дълго у дома, все има къде да отидете. Не давайте поводи за клюки, не се впускайте да пазарувате повече, отколкото ви трябва, днес лесно могат да ви пробутат някое менте.
Хороскоп Риби (20 февруари – 20 март)

Сякаш всички са стоварили задачите си върху вас. Естествено, вие ще се справите, но защо трябва винаги да ви нагърбват с толкова много неща. Ами, вие си знаете, като сте такива работохолици. Погледнете другите как се справят в подобни ситуации.

Материалът Какво вещаят звездите: Овни ден за забавления, Раци не подценявайте възможностите си, Козирози нуждаете се от адреналин! е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване