11/17/18 09:18
(http://regiona.bg/)

Като две капки вода: Уличен търговец в Благоевград двойник на звездата Папи Ханс

Продавач на варена царевица на търговската улица в Благоевград е двойник на екцентричния писател Константин Трендафилов- Папи Ханс.

Папи Ханс стана известен с участието си в Вип Брадър 2018.Външният му вид претърпя доста промени.Преди беше с къса коса,а към днешна дата е с дълга опашка и прилежно оформена брада.Папи Ханс има доста обожателки,които мечтаят да се докоснат до горещия певец и писател. Добрата новина за благоевградските момичета е, че могат да видят отблизо двойника на Папи.

Той продава царевица на главната улица на Благоевград и доста хора са го оприличавали на Константин,който изпълнява песента „Супер палав“.

Дали нарочно си е пуснал дълга коса и брада, за да прилича на Папи и да привлича благоевградските дами, или просто му харесва,може само да гадаем.

Младежът е доста скромен, но все пак сподели пред наш репортер, че доста от клиентите го оприличават на родната звезда Константин Трендафилов.

                  

Материалът Като две капки вода: Уличен търговец в Благоевград двойник на звездата Папи Ханс е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване