11/19/18 17:09
(http://regiona.bg/)

/ Видео/ Страшно е! Тръгнаха! Над 500 протестиращи се насочват към община Благоевград

С викове „Българи юнаци“ и „Сърце, душа, за България“ над 500 протестиращи се насочиха към общината в Благоевград. Със българското знаме в ръцете шествието водеше общинският съветник Калоян Ханджийски, сред протестиращите бяха и съветниците Албина Анева и Злата Ризова.

„Искам Бойко да подаде оставка! Вън! Протестите ще продължат до оставка и до свикване на Велико народно събрание. Искаме нашия глас да се чуе. Тридесет години гледаме един и същи филм“, коментира протестираща, която беше преметнала на рамо българското знаме.
Недоволните от управлението в страната се събраха пред “Лидл” точно в 18:30 часа и се насочиха към общината.

Предвидено беше шествието да премие по бул. ” Св. св. Кирил и Методий” до кръговото кръстовище при Трето училище, където ще завие към полицията. Оттам покрай книжарница “Хеликон” ще се насочи към “Била” и ще продължи по централната търговска улица към МОЛ “Ларго”. Пред централата на БСП, а след това и пред тази на ГЕРБ, протестиращите ще запалят свещи за всички партии.


 

Материалът / Видео/ Страшно е! Тръгнаха! Над 500 протестиращи се насочват към община Благоевград е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване