11/19/18 18:19
(http://budnavarna.bg/)

Независимите награди за култура Media AwARTs ‘ 2018, ще бъдат раздадени във Варна

Общо 12 статуетки и 4 поощрения ще бъдат раздадени на четвъртото издание на Независимите награди за култура Media AwARTs ‘ Варна 2018.

Церемонията традиционно се провежда в края на календарната година в морската столица. Този път неин домакин ще бъде клуб в Младежки дом, където на 2 декември от 18:30 ч. ще бъдат връчени и призовете. Те се определят от варненски журналисти, които пишат за изкуство и култура в печатните и електронни медии. С отличията се удостояват актьори, художници, архитекти, писатели, галерии и др. По традиция един от отличените ще получи и картина от Красимир Симов, почетен консул на Кралство Индонезия за Варна и Добрич.

Специални гости на вечерта ще бъдат момичетата от трио Magniffica. За присъстващите ще пее певицата Izza, а зад пианото ще бъде Венци Михайлов.

Водещ на церемонията ще бъде Емилиян Ялъмов.

В ролята на негова асистентка ще влезе Маргарита Сабри. Официален фотограф на Media AwARTs ‘2018 е Георги Георгиев.

Материалът Независимите награди за култура Media AwARTs ‘ 2018, ще бъдат раздадени във Варна е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване