11/19/18 12:51
(http://terminal3.bg/)

Смъртни заплахи над адвокат по делото “Иванчева”

Тази сутрин входът пред дома и кантората на известния столичен адвокат Ирен Савова са осъмнали, облепени с нейни некролози.  В тях , както му е редът „с  прискърбие“ се съобщава за кончината й, изредени са й  „сърдечни“ съболезнования,  научи Де факто от близки на Савова.

Като изключим тежките  чувства,  преживени от приятели и съседи,  натъкнали се на некролозите,  историята се оказа от тези, които обичайно създадат грижи на МВР за месеци наред.  Адвокат Савова е  жива и здрава, с висок професионален дух, показа  проверка на Де факто.

„Жива съм, здрава съм и продължавам напред!“ , каза тя пред репортера ни.

Савова има стотици дела, а сред особено шумните напоследък са процесите за т.нар. „царски имоти“, които кантората й печели, като защитник на държавния интерес.

Адвокат е и по нашумелия казус „Младост“, по който  спецсъдът дава ту „зелена“, ту „червена“ светлина за  излизане от ареста на кмета на Младост Десислава Иванчева и заместничката й  Биляна Петрова. В съдебна зала Савова не пести аргументи за свободата на Петрова, чийто защитник  е.

Ирен Савова няма представа кой стои зад зловредната изява,  желае  успех на „опечалените си гробари“ , без да им обещава ведро бъдеще.

Текстът е препубликуван от сайта Defakto. Заглавието е на редакцията на Терминал 3. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване