11/19/18 08:55
(http://regiona.bg/)

Трябва ли? 9 благоевградчани с актове след протеста вчера

Деветима участници в протеста срещу социалната несправедливост край Благоевград вчера са получили актове за установено административно нарушение. Това съобщиха от МВР. Актовете са по член 64 и член 65 от Закона за МВР
По време на проведените протестни действия вчера служителите на реда са съставили общо 58 акта за установени административни нарушения. В хода на осъществените действия униформените са съставили 38 фиша по ЗДвП, 55 протокола по чл. 64 и 65 от ЗМВР, задържали са и 11 лица по чл. 72 от ЗМВР.
В столицата са задържани общо четирима души. Освен мъжът, шофирал демонстративно на пл. „Княз Александър I“, срещу когото е взето отношение по чл.325 от НК за хулиганска проява, в различни районни управления са отведени още трима непълнолетни и един пълнолетен, които били засечени да носят забранени предмети. След снемане на обяснения и предупреждение, те са освободени, като непълнолетните са предадени на родителите.

 

Материалът Трябва ли? 9 благоевградчани с актове след протеста вчера е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване