12/06/18 10:31
(http://pik.bg)

БСП се зъби на АПИ за пътищата. Бившият на Генерал Деси завъртя изтърканата плоча - проверки, експерти, лаборатории и предсрочни избори

БСП се зъби на АПИ за пътищата. Бившият на Генерал Деси завъртя изтърканата плоча - проверки, експерти, лаборатории и предсрочни избори

Искаме проверка на пътищата и магистралите, строени през последните 5 години. Посочили сме точно километрите и участъците от четирите магистрали, които са проблемни. Искаме проверката да се извърши от независими международни експерти от европейска лаборатория, за да няма спекулации. Това каза депутатът от БСП Георги Свиленски пред Би Ти Ви.

Думите му са по повод отговора на АПИ към опозицията.

„От АПИ ни обясняват в отговора си нормативни правила и разпоредби за това, че няма как да се направи подобна проверка. Отговорността е на държавата и тя трябва да направи проверка. Обществото трябва да знае истината къде са най-големите проблеми в инфраструктурата“, категоричен беше бившият на презцидентшата Деси Радева, известна като Генерал Деси.

Свиленски добави, че правителството работи много усърдно да се самосвали. Според него скоро може да има предсрочни избори.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване