12/06/18 18:38
(http://www.clubz.bg/)

Задържаният в президентството влязъл там, за да си предаде оръжието

Съдът остави за постоянно в ареста 72-годишният Сашко Игнатов, който в понеделник влезе въоръжен в приемната на президентството. Игнатов обясни, че е влязъл на „Дондуков” 2, за да предаде оръжието си и настоя, че мястото му не е в ареста, съобщава бТВ.

72-годишният мъж обясни постъпката си с финансови проблеми. Частни съдебни изпълнители разпродавали имотите на семейството му, заради задължение от 400 хил. лв. 

Сашко Игнатов допълни, че преди да бъде задържан, два часа стоял пред сградата и размишлявал как да привлече медийно внимание. Мислел да стреля във въздуха, но синът му го разубедил по телефона.

„В президентството отидох, отворих вратата, казах му на момчето: Ей, човече, имам оръжие и искам да го предам, извикай ДАНС или ГДБОП да си предам оръжието. Той се усмихна и вика – добре. И звънна по телефона и дойдоха. Извадих пистолета, свалих пълнителя и го дадох на друг от тях.”, разказа Игнатов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване