12/06/18 11:41
(http://pik.bg)

Оставиха в ареста сочения за наркобос Варсанов и приятелката му

Оставиха в ареста сочения за наркобос Варсанов и приятелката му

Софийският апелативен съд потвърди наложената мярка от СГС на Илиян Варсанов и приятелката му Веселина Ефремова - постоянен арест.

Припомняме ви, че до ареста на Илиян Варсанов, сочен за играч в наркобизнеса още по времето на Демби и Клюна, се стигна след показанията на пласьор. Той подробно обяснил, че пазарува наркотици от Варсанов, къде живее, както и механизма на предаването. Полицаите задържаха Варсанов в апартамент на улица "Хубча" в "Красно село", където заварили и любовницата му Веселина, която криела наркотици в джоба си.

Днес пред апелативните съдии Веселина заяви, че се чувства изключително лошо в ареста, обострил се е гастритът ѝ, има болни зъби, а като дете е страдала от характеропатия. Съдията разпореди да се оказва на Веселина медицинска помощ в следствения си арест.

Варсанов също поиска по-лека мярка и обясни, че не е бил в дома му, когато е извършван обиска и когато са намерени наркотиците.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване