12/06/18 12:34
(http://pik.bg)

ПЪРВА ГРИЖА: Дончо Барбалов пуска трамваите по "Графа"

ПЪРВА ГРИЖА: Дончо Барбалов пуска трамваите по "Графа"

Работата е много, но ние имаме добри екипи в общината и очаквам те да продължат да работят активно и да постигаме успехи по всички направления. Рано е да се говори за реформи, това което имам като поставена номер едно задача е да възстановим движението на трамваите по ул. „Граф Игнатиев“.

Това каза пред журналисти временно изпълняващият длъжността зам.-кмет на София по направление „Транспорт и транспортни комуникации“ Дончо Барбалов, предаде „Фокус“.

„Трябва да подготвим и бюджета за 2019 г., в който транспортът също има големи инвестиции. Всичко това трябва да го подготвим, за да може през 2019 г да изпълним и да продължим да изпълняваме програмата за ремонт на улици, строителство на нови такива и обновяване на градския транспорт, който е доста напреднал“, каза той.

Барбалов посочи, че решението за назначаването му на поста е на кмета на София. „Тя има правото да прецени, тя е направила преценката кой каква позиция да изпълнява.

Относно новите разделители на трамвайната линия на ул. „Граф Игнатиев“ той коментира: „Още днес ще отида на място със строителната фирма и надзора да обсъдим, докъде са стигнали дейностите и какво може да се направи оттук нататък, да разбера все пак обосновката за тези съоръжения там.“

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване