12/06/18 09:34
(http://budnavarna.bg/)

Ръст на разбитите автомобили във Варна

Ръст на разбитите автомобили във Варна. Банда върлува из морския град и краде части и вещи от коли. Зрителка на NOVA изпрати кадри от автокражба, като твърди, че крадец е задигнал акумулатора на колата й.

“Това се случи на 29 ноември. Беше една от студените вечери и нямаше никой по улиците. Може би затова извършителят е избрал точно това време. На записите от видеокамерите се вижда как той се опитва да отвори редица коли. Той проверява дали колите са заключени. Откраднат е акумулатора, зарядно за телефон, както и инструменти на мъжа ми. Щетите са на стойност около 380 лв.”, каза потърпевшата Яна Михалева.

Тя не е подала жалба в полицията, защото мисли, че това ще отнеме много време. Не възнамерява да промени решението си. Михалева е майка на 3 деца. По данни на полицията във Варна за ноември са регистрирани 19 кражби на вещи в коли, включително и на авточасти. Разкрити са 4 престъпления. За ноември 2017 г. във Варна са регистрирани 37 кражби.

Източник: varnautre.bg

Материалът Ръст на разбитите автомобили във Варна е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Публикувана на 12/06/18 09:34 http://budnavarna.bg/41286-rast-na-razbitite-avtomobili-vav-varna/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване