12/06/18 08:21
(http://budnavarna.bg/)

С коледни концерти радват жителите на Владиславово

На два безплатни празнични концерта през месец декември кани Читалище „П. Р. Славейков 1928“ – Варна жители и гости на район „Вл. Варненчик“.

Под егидата на кмета на район „Вл. Варненчик“ – Николай Костадинов на 17 декември от 18 часа ще се състои концертът „Коледни искри!“ на Вокално студио VS Angel Voices. В него участие ще вземат колективи на Читалище „П. Р. Славейков 1928“: Балет „Vitto Dance“, Балетна школа За принцеси. Автор и водещ на събитието, което се осъществява с подкрепата на ТВ „Черно море“ е Кирил Аспарухов. Входът е свободен.

На 19 декември от 18 часа ще започне коледния концерт на читалището. Участие в проявата ще вземат  Танцов клуб „Сборенка“, Фолклорна група „Ружица“, Детски танцов ансамбъл „Китка Цвете“, Балетна школа За принцеси, Вокално студио VS Angel Voices, Балет „Vitto Dance“, Група за популярни и шлагерни песни „Морски сирени“. Входът за събитието е свободен.

Източник: chernomore.bg

Материалът С коледни концерти радват жителите на Владиславово е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване