12/06/18 13:54
(http://budnavarna.bg/)

Стоичков показва „Златната топка“ във Варна

Христо Стоичков прави уникален жест за феновете си в пет български града, като ще им предостави оригиналната „Златната топка“ за персонална снимка. В София, Пловдив, Ямбол, Бургас и Варна единственият българин, носител на най-престижния индивидуален трофей във футбола, ще раздаде автографи върху официалната си биография „Историята“.

По време на срещата с почитателите до Стоичков ще е „Златната топка“ и като екстра към автографа всеки фен ще има страхотната възможност да прегърне трофея и да си направи впечатляваща снимка.

На пазара вече е вторият тираж от 20 хиляди копия от „Историята“ на най-популярния българин. Първото издание се изчерпа рекордно за България – само за седмица в средата на ноември.

Визитата на Камата в родния му град Пловдив ще е в четвъртък (13 декември) от 17:30 часа в хотел „Тримонциум“. Следват Ямбол в зала „Диана“ на 15-ти (събота), в Бургас в хотел „Приморец“ на 16-ти (неделя) и във Варна в Гранд МОЛ на 18-ти (вторник).

Източник: varna24.bg

Материалът Стоичков показва „Златната топка“ във Варна е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване