12/06/18 09:54
(http://budnavarna.bg/)

Хотел „Азалия“ в „Св. Св. Константин и Елена“ спечели златна статуетка от Балканските туристически Оскари

4-звездният хотел Балнео & СПА Азалия спечели златна статуетка от Балканските туристически Оскари. Призове от четвъртото издание на конкурса Balkan Awards of Tourism Industry 2018 обраха още общини, хотелиери, туроператори и иноватори в туризма от България, Турция и Македония.

Хотел „Азалия“ е разположен на 8 км северно от град Варна сред забележително красива природна местност. Курортът „Св. Св. Константин и Елена“ съчетава уникалните дадености на море, парк и минерални извори. Дългото и топло лято, влажността на въздуха, чистата морска вода, йодните изпарения го правят първокласен морски и СПА курорт.

Азалия е модерен хотелски комплекс, разположен на самия морски бряг. Предлага уникално съчетание на нетрадиционна архитектура, забележителна морска панорама, златен плаж и естествени минерални извори.

Медикъл СПА центърът на хотел Азалия е истински храм на спокойствието, за бягство ежедневния стрес и напрежение, с богат избор от специални процедури, релаксиращи масажи, терапии за лице и тяло и лечебни програми. Центърът е модерно оборудван и работи с най-реномираните марки за SPA козметика.

Призовете в конкурса бяха връчени от депутата от управляващата коалиция г-н Красимир Богданов, радетел за обединението на Балканите и зам.-председател на комисията по външна политика, член на комисията по културата и медиите,  доц. Йордан Йорданов от сдружение Туризъм, Ахмед Башев от търговския отдел на Посолството на Турция, зам.-изпълнителният директор на изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия г-н Александър Минев, председателят на Българската Асоциация на Експертите в туризма д-р Димчо Тодоров и др.

Източник: chernomore.bg

Материалът Хотел „Азалия“ в „Св. Св. Константин и Елена“ спечели златна статуетка от Балканските туристически Оскари е публикуван за пръв път на Будна Варна.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване