12/11/18 05:49
(http://regiona.bg/)

Телевизията удари дъното! На финала на топ шоу – чалга на макс, гьобеци и ц*ци, бедни ми зрителю

Нова телевизия, именуваща се „национална“, удари дъното. Във вечерта на финала на „Биг Брадър Моуст Уонтед“ директният ефир бе залят от тотална чалга.

Финалисти и поддръжниците им, както и водещите на шоуто, завъртяха кръшни гьобеци под звуците на мазни маанета. Оскъдни дрешки и щедри деколтета се развяха на сцената, а „дуетите“ Никита – Емануела и Джулиана – Анелия нажежиха страстите с фриволното въртене на задни части.

„Не може гъзомет в праймтайма“, коментираха възмутени зрители.
„Това е животът, ашколсун, дами и господа… Ето това е съвършенство – аз, Джули и Анелия в един кадър. Самото съвършенство! Ако това беше конкурс за красота, щяхме да го спечелим“, коментира развълнуван Азис, който също врътна ханш с колежката си Анелия и Малката Джулка.

Измъченият финал на шоуто, чийто рейтинг се срина, въпреки напъните на сценаристите да заформят интриги и просташки скандали, събра на едно място „културтрегери“ като Любен Дилов-син и Влади Въргала, но и чалга „диви“ като Андреа1 пише глас бг. На този фон присъствието на Ваня Джаферович, Любо Киров и Лъчо и Тото от „СкандаУ“ изглежда направо неуместно.

 

Материалът Телевизията удари дъното! На финала на топ шоу – чалга на макс, гьобеци и ц*ци, бедни ми зрителю е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване