12/14/18 22:35
(http://offnews.bg)

Борисов: Благодарение на дипломацията, която водя, българите забравиха какво е мигрантска вълна

Истинският ми страх е от мигрантската вълна, че другите няма да могат да се справят. A българите забравиха какво беше! Защото това е на базата на дипломацията, която водя. На личните контакти, които имаме, заяви тази вечер премиерът Бойко Борисов в интервю за "Панорама" на БНТ.

В политически смисъл нямам страх. Падал съм, нападали са ни. Правили са ни Костинбродски афери, преследвали са ни. Стояли са ми пред къщата, през какво ли не сме минали. Страхът ми е от война. Тази конфронтация и вътрешнополитеческа необходимост от враг в много от държавите да не избие в тази територия: Черно море и нагоре към Украйна, защото просто ще бъдем така засегнати, че няма да имаме шанс. Много, много, много вероятно. И за това искам тези геостратегически проекти да могат да минат през България, защото там където има газопроводи, там където има ядрени реактори война няма, каза Борисов.

Очаквайте подробности.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване