12/14/18 11:49
(http://regiona.bg/)

/Видео/ Намерете разликите: Адвокат Керина срещу друг адвокат и учител

Съветничката Илиана Керина дойде на извънредната сесия днес, загрижена за бъдещето на операта в Благоевград.Тя е една достойна съветничка, която уважи хората въпреки,че не се е подписала на предложението за извънредна сесия, за разлика от други, които са се подписали, явно под натиска от своите господари. За разлика от нея сесията отсвириха съветниците Румяна Джолева и Давид Сукалински.

Керина е достойна,без да се подпише, дойде да подкрепи хората и без да показва политически страсти, а чисто като гражданин. Присъстващите съветници също загърбиха политическите си пристрастия и присъстваха като граждани на извънредната сесия за проблемите в операта в града,която се превърна с своеобразно събрание.

Ето какво заяви Илиана Керина:

„ Трябва да бъде направена програма за операта,след като има ясна визия какво ще се случва, и тя да не е от един временно изпълняващ длъжността директор.

Считам че е мениджърки проблемът и той може да бъде решен с едно назначаване, адекватно с едни мерки,които може да вземе администрацията и ние в частност като граждани и общественици.

Считам,че всеки носи отговорност за действията,за постъпките си,за това как ще се изправи пред децата си и за да обясни какво се случва с културата в Благоевград .
Аз не съм тук за да съдя,аз съм тук за да изразя моята позиция.Моята позиция е,че всеки отговаря за себе си и сам ще си носи последиците“.

Материалът /Видео/ Намерете разликите: Адвокат Керина срещу друг адвокат и учител е публикуван за пръв път на Региона Бг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване